Rolgordijnen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De modernste trendontwerpen en kleuren

De collectie Luxaflex® Rolgordijnen biedt een breed scala aan prachtige stoffen met modieuze structuren
en dessins in een schitterend kleurenpalet. De speciale Boutique Collectie biedt onze modernste trendontwerpen en kleuren. Deze unieke collectie, die alles van opvallende kleuren tot subtiele ontwerpen biedt, sluit daarmee bij uw woonstijl aan en geeft uw ramen een echt modieuze uitstraling -ongeacht het type woning.

“De kleuren van onze rolgordijnen hebben onze woonkamer helemaal getransformeerd”

Patroon Transit: Het extra brede patroon is uitermate geschikt voor bredere ramen waardoor u daarvan een uniek stijlstatement kunt maken.

PowerViewTM Motorisation

Stel u een wereld voor waarin uw raambekleding anticipeert op uw behoeften en zichzelf automatisch aanpast om zo ‘s ochtends, ‘s
middags en ‘s avonds de perfecte
sfeer te creëren. Dat is de kracht van PowerViewTM Motorisation. Het enige wat u hoeft te doen is PowerViewTM programmeren met de PowerViewTM- App op uw smartphone of tablet om al uw Luxaflex® producten te bewegen, of het nu gaat om een enkel raam of uw hele huis.

LiteRise® bedieningssysteem

Het LiteRise® systeem maakt het optrekken en neerlaten van rolgordijnen makkelijker dan ooit. Duw de onderlat gewoon omhoog om de rolgordijnen op te trekken en trek hem naar

beneden om ze neer te laten. Dankzij het gepatenteerde ontwerp blijven uw rolgordijnen op hun plaats ongeacht de positie en doordat er geen koorden meer zijn is het veiliger voor kinderen.

Child Safety

Bij Luxaflex® beschouwen we kindveiligheid als een top prioriteit. Producten in huis veiliger maken voor baby’s en kinderen is een integraal onderdeel van onze ontwerpfilosofie. Van draadloze alternatieven tot gemotoriseerd biedt Luxaflex® veel innovatieve bedieningssystemen ontworpen met veiligheid, comfort en schoonheid in gedachten.

 

Geef uw rolgordijn een extra speciale uitstraling met een opvallende decoratieve onderlat, een stijlvolle decoratieve roede, of voeg schulpranden of biezen toe.

“Ik hou van de design opties waardoor
ik mijn persoonlijke rolgordijn kan creëren”

Nano

Rolgordijn

Luxaflex® Nano Rolgordijnen vormen de perfecte oplossing voor deuren
en draai- en kiepramen. U kunt
ze monteren zonder te boren of schroeven te gebruiken en met de kindvriendelijke koordloze systemen zijn ze eenvoudig te plaatsen. Met
de veelzijdige Top Down/Bottom Up optie kunt u uw Nano rolgordijn van boven naar beneden en van beneden naar boven bewegen of in het midden van het raam positioneren, zodat

het beantwoordt aan uw privacy behoeften en ook het zonlicht binnenlaat.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Delen: