Star Wars & Velux

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De Star Wars & Velux Galactic Night Collection bestaat uit een reeks verduisterende rolgordijnen die ontworpen zijn voor Jedi ridders en andere avonturiers – is voor ieder wat wils met de 4 spannende ontwerpen.

De Star Wars & Velux Galactic Night Collection zorgt ervoor dat uw Jedi snel in slaap valt en zijn avonturen kan voortzetten in een sterrenstelsel ver, ver weg.

Star Wars & Velux Galactic Night Collection

  • zorgen voor een zo goed als volledige verduistering
  • zijn vrij van schadelijke chemicaliën
  • 4 spannende ontwerpen

Kleuren – ontwerpen

Bediening

Handbediend – traploos

De handbediende Star Wars & Velux Galactic Night Collection verduisterend rolgordijn is erg makkelijk te gebruiken. Het verduisterend rolgordijn is voorzien van een productbrede bedieningsgreep waarmee u het gordijn traploos kunt openen en sluiten. Het verduisterend rolgordijn is voorzien van een smalle cassette aan de bovenzijde en smalle zijgeleiders aan de zijkant van geanodiseerd aluminium. Plaats simpelweg je hand op de bedieningsgreep aan de onderkant van het rolgordijn om te verhogen of te verlagen.

Om het bedienen van het rolgordijn eenvoudiger te maken, kunt u ook een bedieningsstang met adapter aanschaffen.

Montage

De af-fabriek gemonteerde en gepatenteerde montagebeugels worden standaard bij elk Velux dakraam geleverd. Ze garanderen een probleemloze montage van alle originele Velux gordijnen.

 

Download brochure:

Velux – Star Wars & VELUX

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Delen: