Screens

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Screens

Een elegante bescherming tegen zon en warmte

 

Elegantie in licht- & warmteregulering

Luxaflex® Screens, een duurzame vorm van zonwering die toepasbaar is in vele situaties. Zo zijn deze volledig bestand tegen roesten, niet vervormbaar en bestand tegen elk weertype. De screendoeken zijn brandvertragend, antistatisch en bovendien UV bestendig. Hierdoor wordt uw interieur tegen zon en warmte beschermd.

De screens geven overdag goed zicht naar buiten, maar belemmeren de inkijk naar binnen en voorkomen hinderlijke schitteringen. De Luxaflex® Outdoor Collection Screens bevat diverse transparanties én een uitgebreid assortiment decoratieve doeken. Sommige modellen zijn zelfs als hor te gebruiken.

 

Modellen

Functioneel, prettig voor het oog en bestand tegen ieder weertype

De Luxaflex® Outdoor Collection Screens biedt een uitgebreide keuze aan zowel mogelijkheden en modellen als de uitvoering en montage. Onderstaand vindt u een overzicht van de modellen en types.

Beaufort® Screen

De Beaufort® is een statement binnen de succesvolle Luxaflex® Outdoor Collection Screens. Het windvaste ritsscreen combineert design met grote windbestendigheid en is ook beschikbaar op grotere raamhoogtes. Door de keuze uit verschillende modellen, bent u met dit screen altijd verzekerd van een passende oplossing. De Beaufort® heeft geen kier tussen doek en geleiding, waardoor deze ook zeer goed als hor en/of als compleet verduisterende zonwering functioneert.

Dit screen is volledig personaliseerbaar door bijvoorbeeld de Expressions dessins toe te passen.

Vertica Screen

Door zijn kleine kast is de Vertica Screen populair voor ramen waar bepaalde soorten zonwering niet geplaatst kunnen worden. De Vertica Screen heeft een minimale kier tussen doek en geleiding, neemt weinig ruimte in beslag en vormt als het ware één geheel met de ramen waarvoor ze zijn geplaatst. De Vertica Screen is windbestendig, zeer sterk en prijstechnisch een prettig instapmodel.

✓ TÜV gecertificeerd volgens DIN EN 13561:2009.
✓ CE gecertificeerd.
✓ Alle Screens voldoen aan de Europese richtlijnen voor buitenzonwering, worden geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie en worden uitgevoerd met Somfy motoren.

“Elegant en functioneel”

Uitgebreid assortiment doeken

Het doek dat past bij mijn persoonlijke stijl

De Luxaflex® Outdoor Collection Screens bevat een uitgebreid assortiment met decoratieve doeken in diverse transparanties. De warmte wordt geweerd, maar dankzij de lichtdoorlatendheid blijft het zicht naar buiten behouden. Speciaal is de Carré-kwaliteit, waarbij zowel aan de voor- als aan de achterzijde van het screen dezelfde kleur garen gebruikt is, zodat beide zijden dezelfde kleur hebben. De Luxaflex® Outdoor Collections Screens doet u versteld staan van de mogelijkheden.

Met Beaufort® Screen Expressions geeft Luxaflex® u nog meer keuzemogelijkheden. Met deze collectie is het mogelijk om diverse modieuze en trendy digitaal gedrukte dessins in meerdere kleurpatronen te creëren. Zo schept u een persoonlijke sfeer, zowel binnen als buiten.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Delen: