Terrasoverkapping

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Terrasoverkapping

Binnen genieten van buiten

Met een Luxaflex® Terrasoverkapping kunt u langer genieten van uw tuin met het comfort van binnen. Het hele jaar door ervaart u het buitenleven in een aangenaam klimaat! De Luxaflex® Casa onderscheidt zich in kwaliteit, design en functionaliteit. De combinatie van glas en aluminium zorgt voor een sterke en elegante constructie.

De overkapping wordt volledig op maat gemaakt met een maximale breedte van 6 meter op slechts 2 palen. De constructie kan worden voorzien van extra ondersteuning door de inzet van een aanvullende middenpaal, zodat een maximale breedte van 11,5 meter behaald kan worden. Het aluminium design met gelaagd glas 5.5-2 (sneeuwbelasting 70 kg/m2) en asymmetrische palen, geplaatst op de uiteinden, geven de terraskamer een duurzame en mooi afgewerkte uitstraling. “Heerlijk genieten, zowel overdag als ’s avonds”

 

Casa

Af te stemmen op uw persoonlijke smaak

Luxaflex® Casa biedt een uitgebreide keuze aan zowel mogelijkheden en modellen als de uitvoering en montage. De Casa wordt geleverd in twee stijlen; de Casa Modern of de Casa Classic.

De terrasoverkapping heeft standaard een bladvanger en is afgewerkt met hoogwaardig aluminium kopschotten zodat nagenoeg geen schroeven zichtbaar zijn. De Casa is standaard te verkrijgen in de kleuren ivoor, RAL 9016 en antraciet structuur. Andere RAL- kleuren zijn mogelijk op aanvraag.

Glazen paneeldeuren en verlichting in de Casa maken de (zomer)avonden nog aangenamer.

 

Voor heerlijk tuincomfort

Uw eigen stijl doorgevoerd in uw terraskamer

Wilt u uw terrasoverkapping verder verfijnen naar uw smaak? Dat is mogelijk! Verleng uw (zomer)avonden met sfeervolle, energiezuinige, dimbare LED verlichting al dan niet in combinatie met een heater. Maak van de Casa een terraskamer door te kiezen voor een spie met complete zijwand óf een prachtig windvast Luxaflex® Beaufort® Screen. Alle zijden zijn af te sluiten met glazen paneeldeuren. Met de Casa kunt u in alle seizoenen volop genieten van het buitenleven. “Heerlijk verantwoord genieten van de zon”

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Delen: